miercuri, septembrie 16, 2009

Un sfarsit de vara minunat


Am tot stat sa ma gandesc ce titlu sa dau acestei postari, si in cele din urma l-a gasit sotul meu. Cred ca il stiam si eu, dar nu vroiam sa recunosc acest fapt: s-a terminat vara, nu inca!
Abia a inceput vara!... inca nu am mancat destule fructe, legume, sau inghetata!
Din nou vine... frigul?... ploaia? ...vantul? Nu se poate! nu asa repede!
Aceasta a fost reactia mea, apoi mi-am adus aminte de weekend-ul trecut. A fost minunat.



Vineri, buna mea prietena Anda, a participat pentru prima data la Campionatul International de Gatit in Aer Liber si a castigat Locul I la sectiunea Deserturi, concurs la care m-a asteptam sa vad blogarii "renumiti" din tara sau macar din Cluj. Dar asta e alta poveste...

Sambata am facut o excursie prin imprejurimi si am sarbatorit reusita Andei. A fost o zi placuta, calda, alaturi de buni prieteni.


Fetele au cules branduse, s-au jucat, pana seara cand au urcat in masina, moment in care au adormit... bustean.

Duminica, am facut ce imi place mie mai mult, dupa spusele sotiorului meu, am mers la cumparaturi..., si am facut si o tarta, asa pt sufletelul meu (pe care am s-o postez mai tarziu).

A fost un weekend minunat, dar totusi si sfarsitul vacantei de vara...

Un comentariu:

  1. Felicitari Andei :) Toata admiratia pentru perseverenta cu care postati pe blog si pentru modul frumos in care va exprimati aceasta pasiune. Daca vreodata stabiliti o intalnire cu bloggerii din cluj, mi-ar face mare placere sa va cunosc :)

    RăspundețiȘtergere