luni, ianuarie 10, 2011

IARNA

DA e iarna... Trebuie sa recunosc ca nu e anotimpul meu favorit, de fapt eu urasc frigul, si zapada, si sporturile de iarna si dezapezitul masinii (multumesc lui D-zeu ca am garaj in casa) si frigul din masina cand nu e in garaj... am mai zis de frig,nu? ...Da! il urasc.

Tot ce imi place din aceasta perioada e CRACIUNUL. Da ... Craciunul il iubesc!! mai ales ca in acest an l-am facut la noi acasa, in casuta noastra, doar noi patru, am avut colindatori, am colindat si noi (Anda, ai avut o friptura divina). Anul nou l-am facut in Satu Mare cu prieteni, cu parintii, cu bunicii... am ajuns pe acolo si pentru ca ne-ar fi renegat parintii daca nu am fi dus fetele deloc in vacanta.

acasa

Bradul proaspat impodobit, focul din semineu, mirosul de prajiturele, de turta dulce (pe care am sa o postez la un moment dat), sau sarmalele, vinul fiert din cana, sunetul colindelor... sunt lucrurile ce imi plac, chiar si frigul si zapada de afara imi plac de Craciun (vazute din casa...sa nu exageram totusi).

acasa la caldura


la bunici pe sanie

Fetitelor mele le place zapada, si Craciunul. Sarei nu ii place frigul, Daniela il suporta mai bine. Azi Sara mi-a zis ca ea vrea sa fie vara cu Craciun si zapada. Cam asa ceva as vrea si eu ;)
Dar pana se va putea face asa un anotimp va las sa vedeti ce a insemnat pt noi aceasta iarna, si acest Craciun.

in drum spre satu mare


ce peisaj!! brrr!!!
e frumos???